Tuesday, September 6, 2016

Recetë e shkruar në bibël: Kjo recetë e fuqishme 3.500 vjeçare e vjetër, kuron të gjitha sëmundjet.

Përkthyer nga: Bimë Mjekësore

Burimi: Natural Solutions Magazine


Sot iu kthyem një recete të shkruar në bibël. 

Kjo recetë origjinon nga mjekësia e lashtë natyrale.

    Pemët e ullirit janë kultivuar që në lashtësi dhe janë përdorur si ushqim dhe si kurim në të gjithë botën. Gjethet e ullirit kanë cilësitë më të larta kurative dhe mund të kurojnë pneumoninë, tuberkulozin, ftohjet (gripin), menengitin, herpesin, hepatitin B, dhe shumë të tjera.  

    E gjithë kjo, falë përbërjes ''oleuropein''.
Gjethet e ullirit gjithashtu mund të përdoren pas ndonjë operacioni për një sërë infeksionesh, kërpudha ose bakterie. 
Gjithçka falë vetive antiparazitike, antibakteriale dhe antikërpudhore të përbërjes ''oleuropein''.

Receta e lashtë është një ÇAJ.

Çaji me gjethet e ullirit është fantastike kundër pneumonisë, tuberkulozit, gripit, menengitit, hepatitit B, herpesit, lodhjes dhe këputjes së vazhdueshme, arteriosklerozës, botulizmit (helmimit), malaries, ulçerës së stomakut, difterisë dhe infeskioneve urinare. 

Çaji i përgatitur me gjethet e ullirit jo vetëm që ndihmon në lehtësimin e këtyre sëmundjeve por gjithashtu forcon imunintetin dhe i siguron atij super energji.
Ky çaj, mund të konsumohet edhe pas trajtimit me kimioterapi ose kur je shumë i stresuar dhe dëshiron të qetësohesh e çlodhesh.


Receta:  • 15-20 gjethe ulliri të thata
  • 2-3 decilitër ujë i valuar 
Gjethet mund t'i mblidhni edhe në pranverë e t'i lini të thahen në ajër të hapur. Më pas ruajini në një kavanoz qelqi, në vend të errët e pa lagështirë.
Përgatitja:

Hidhni 15-20 gjethet që morët, në ujin e valuar. Lërini të qëndrojnë për 10 minuta. Më pas hiqni gjethet. Lëreni çajin të ftohet për 15 minuta. Nëse dëshironi mund të shtoni mjaltë ose limon. Ky çaj është i shkëlqyer për shëndetin në tërësi dhe duhet të konsumohet për disa javë rrjesht në mëynrë që të përfitoni të mirat e tij.
Provojeni dhe na shkruani :)
No comments:

Post a Comment