Tuesday, April 28, 2015

Kujdesi i flokëve të mi - Nga Fatjona


Fatjona na shkruan:

Pershendetje e dashur. Gjithnje ju kam admiruar per kembenguljen dhe etiken profesionale qe percillni.

Dua te ndaj eksperiencen time lidhur me kujdesin ndaj flokeve. Sot pas 8 muajsh perdorimi te vajit te kokosit kam floke te shendetshem i cili nuk bie me dhe ka marr jete aq sa u bej zili dhe mikeve te mia. Jane te bute, plot shkelqim dhe gjalleri.


- Ku qendron sekreti me pyesin gjithnje?
- Magjia kokos i pergjigjem e gjeni tet Bimë Mjekësore 

E padashur te zgjatem shume magjia vazhdon te jete magji per aq kohe sa, se bashku me ju, me pune e ne me vullnet arrijme rezultatet qe duam!
 


1 comment: