Thursday, April 23, 2015

Chia Seed Eye Serum (Serum për zonën rreth syve)


Chia Seed Eye Serum - Serum me ekstrakte të farave Chia e Pasuruar me ekstrakte Bimësh të rralla.

Formulë autentike nga Firma Prodhuese ''Arbëria''

E gjeni tek Bimë Mjekësore

* E dobishme për të parandaluar rudhat në moshë të re dhe për të luftuar ato ekzistueset në moshat e rritura.
* Ndihmon në zbehjen e rrathëve të zinj.
* Forcon indet në zonën delikate rreth syve.


20 ml - 6 000 lekë
 ''Në Duart e Natyrës''!


No comments:

Post a Comment