Tuesday, October 14, 2014

Për lyerjen natyrale të flokëve

Për të vizituar faqen tonë zyrtare kliko: Bimë MjekësorePër lyerjen dhe mbrojtjen e flokëve ne ofrojmë ngjyrosës natyrale bimorë, pa asnjë përbërës kimik.


Për flokë të zinj - Indigo. (Këna e zezë) 100 gramë - 18 mijë lekë.


Për flokë gështenjë të çelur dhe të verdhë - Cassia Obovata. (Këna neutrale) 100 gramë - 18 mijë lekë.


Për flokë me nuanca të kuqe. Lawsonia Inermis  (Këna e kuqe). 100 gramë - 10 mijë lekë.


Këto bimë gjethet e së cilës shërbejnë për lyerjen e flokëve, ne ua sjellim në formë pluhuri nga Maroku.

Shërbejnë edhe për forcimin e flokëve, shkëlqimin, butësinë, dhe dendësimin e tyre. Lyerja natyrale me këto bimë, nuk ka efekte anësore.
Para përdorimit të tyre do të lexoni mirë udhëzuesit që gjenden në paketimin tonë.

Për ndihmë paraprake hidhini edhe një sy kësaj tabele e cila është marrë nga libri origjinal lidhur me kënanë.Adresat tona:
Tiranë - Bimë Mjekësore - Rruga Hoxha Tahsin - 30 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri). Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 14:00 -19:30.
Durrës - (perballë Torres) Ne ambjentet e katit te Pare te Soho Lounge Ora 09:00-20:00.


No comments:

Post a Comment