Wednesday, September 24, 2014

Për një gjumë të qetë e çlodhës

Për të vizituar faqen tonë zyrtare kliko: Bimë Mjekësore


Çajra bimorë dhe vaj të farës së zezë (nigella sativa) gjeni në ADRESAT:

Tiranë - Bimë Mjekësore Rruga Hoxha Tahsin - 100 metra mbi Qendrën Stefan (mbi Pazarin e ri). - përballë me Farmaci Xheni. Nga e HËNA - SHTUNËN. Orari: 13:30-19:30. 

Durrës - Soho Bar (perballë Torres) Ne katin e Pare Nga e HËNA - DIELËN. Orari: 09:00-20:00.

No comments:

Post a Comment