Thursday, January 16, 2014

Pastrimi i qelizave të vdekura tek shputat

Duket pak e çuditshme por është e vërtetë dhe shumë e dobishme.
Në një legen me ujë të vakët, hidhni 1 lugë gjelle plot me kripë deti. Shtoni edhe 1/4 filxhan çaji me uthull molle dhe mbaji këmbët të zhytura atje për 10 minuta. Të gjitha qelizat e vdekura të shputave do të dalin në sipërfaqe, siç e shihni ne figurë.


No comments:

Post a Comment