Tuesday, October 23, 2012

Si të bëni shampo me mjaltëPër këtë na duhen:

Sapun i lëngshëm (Castile Soap)
Ujë
Mjaltë


Në një enë shampoje bosh hidhni, 
1/2 filxhan me sapun të lëngshëm (Castile soap)
1/2 filxhan me ujë
1 filxhan mjaltë


Përzieji mirë dhe përdori për larje si zakonisht. Nëse ke flokë të yndyrshem shto vajra esencialë te cilat luftojnë yndyrën.

Castile soap është i pregatitur me vaj ulliri dhe mund t'jua lëri flokët me yndyrë disa njerëzve, ndërkohë që është perfekt për flokë të thatë.


Kjo shampo nuk është aspak agresive si shampot e zakonshme të cilat më shumë e dëmtojnë flokun sesa e mbrojnë. Një shampo pa kimikate, pa alkol dhe pa përbërës të tjerë të dëmshëm. Kjo e forcon flokun dhe parandalon rënien.

No comments:

Post a Comment