Sunday, June 10, 2012

Shampo e bere vete (per t'u dhene energji flokeve)

E pershtashme per çdo lloj floku.

Perberesit:
12 pika Vaj Esencial portokalli te kuq
12 pika Vaj Esencial Nenxhiku
12 pika Vaj Esencial Livandoje
85 grame sapun te lengshem (CASTILE te Dr. Bronner)
Perzieji mire te gjithe perberesit dhe ruaje ne nje shishe / kuti shampoje. Perdore si te gjitha shampot e tjera.


1 comment: