Sunday, June 24, 2012

Rudhat e zones se ballit


Shmangeni kete pozicion sa me shume qe te jete e mundur. Ne diell perdorni syze te mira mbrojtese dhe kapele, perndryshe kjo rudha ne mes te ballit do behet definitive. 
Mundohuni qe edhe mimikat gjate te folurit te jene sa me te pakta, nese jeni shume shprehes mundohuni te keni nje vete-kontroll dhe te arrini te jeni me pak te tille. 
Kontrollojini  shpesh para pasqyres dhe nese dalloni ndonje rudhe te re, mundohuni ta eliminoni me ndihmen e masazhit e cila mund te behet me nje krem te mire hidratuees dhe ushqyes ose vajra bimore. 


No comments:

Post a Comment