Sunday, June 24, 2012

Parandaloni rudhat mbi buzen e siperme

Rudhat mbi buzen e siperme, jane vertete shume te padurueshme dhe te pakendshme.
Megjithate, po ju japim disa keshilla si ti parandaloni:

1. Perdorni mbrojtes diellor.
2. Mos pini duhan.
3. Perdorni nje hidratues (anti-rudhe ose anti-moshe) te mire, dite dhe nate.
4. Pastroni mire makiazhin para se te flini.
5. Hani shendetshem ne menyre qe lekura te marri te gjitha vitaminat qe i duhen.
6. Flini mjaftueshem ne menyre qe edhe lekura te çlodhet.
7. Beni ushtrime ose masazhe te rregullta jo vetem per trupin, por edhe per fytyren.


No comments:

Post a Comment