Sunday, May 20, 2012

Teknika masazhi per fytyren

Masazhi eshte teper i rendesishem.  Ai ndihmon ne permiresimin e qarkullimit te gjakut duke bere keshtu qe fytyra te shkelqeje,  te jete me vitale, dhe njekohesisht ndihmon ne parandalimin dhe zvogelimin e rudhave, si rjedhoje fytyra duket me e relaksuar. Per te bere nje masazh te mire mjafton nje Vaj Natyral, pasi ato jane te pasura me anti-oksidante dhe jane ushqyes dhe hidratues perfekte.


Teknika per femrat. Ndiqni linjat e vizatuara ne foto dhe beni levizjet sipas drejtimit te tyre.
Teknika Per meshkujt. 
1 comment:

  1. hi nice to meet you, në sajë të këtë post unë kështu e di se si e mirë masazh të fytyrës. këtë herë unë vetëm rubbed çrregullt

    ReplyDelete