Monday, May 28, 2012

Për të rritur volumin e gjoksit


- Për të rritur volumin e gjoksit, behet masazh (ne pjesen e siperme) me nje perzierje, 100 ml vaj bajamesh dhe 50 ml vaj lupusi (humulus lupulus)


- Për të rritur volumin e gjoksit janë përdorur me sukses edhe farat e foeniculum graecum (fieno greco). Konsumohen 2-3 lugë kafeje në ditë, të bëra pluhur...

1 comment: